Matts Karlström

Leg. tandläkare med många års erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda och narkostandvård från bland annat Huddinge sjukhus och käkkirurgiska kliniken på Karolinska sjukhuset. Arbetar med såväl implantatbehandling som tandreglering.

Mariel Unger Karlström

Leg. tandläkare och biträdande Övertandläkare på tandläkarhögskolan i Stockholm. Arbetar med allmäntandvård inriktad på protetik. Även Mariel har stor erfarenhet av arbete med tandvårdsrädda.

Birgitta Garcia-Valesco

Tandsköterska med mångårig erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda samt förebyggande behandling. Är utbildad i massage och avslappning. Arbetar i team med Matts

Anna Quarterman

Leg. tandhygienist. Anna har mångårig erfarenhet av arbete med patienter med tandläkarskräck både här och på specialistkliniken på Huddinge Sjukhus samt i England.

Ylva Stockenberg

Receptionist och tandsköterska med särskilt intresse för behandling av tandvårdsrädda. Har fördjupat sig i ämnet tandvårdsrädsla och är även utbildad i och har lång erfarenhet av arbete med ekonomi.

Eva Wikman

Leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi.
Har lång erfarenhet av arbete med traumatiserade patienter.

Gunilla Caneman

Leg. läkare, narkosspecialist. Tidigare överläkare på anestesi- och intensivvårdskliniken vid Danderyds sjukhus. Arbetar för närvarande vid akutkliniken Karolinska Sjukhuset i Solna.

Silvi Raukas

Tandsköterska som ser till att ditt besök hos Mariel blir en trevlig upplevelse. Silvi har lång erfarenhet av arbete med tandvårdsrädda.


 

Välkommen!

Vi är specialiserade på att ge vård till Dig med tandläkarskräck, tandvårdsrädsla eller andra obehagskänslor vid
tandbehandling

Givetvis är även du som inte är tandvårdsrädd välkommen!

Våra mål

Vi vill göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt.

Vi bemöter dig med respekt och förståelse för din tandläkarskräck och behandlar dig utan smärta och obehag.

Kontakt

Specialkliniken
Sveavägen 83
 113 50 Stockholm

 Tel. 08 - 32 60 80
info@specialtandvard.com