08-32 60 80
info@specialtandvard.com
Sveav. 83, 113 50 Stockholm

Om oss

Vi vill göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt. Vi bemöter dig med respekt och förståelse för din tandläkarskräck och behandlar dig utan smärta och obehag. Oavsett om du känner dig orolig eller trygg hos tandläkaren lägger vi stor vikt vid att du ska må bra både inför, under och efter behandlingen. Förutom att vi alltid ser till att miljön är lugn och avslappnad vilar vår vårdfilosofi på tre principer: SmärtfrihetKontroll och Kvalitet.

Vilka är vi?

Matts Karlström
Leg. tandläkare
Leg. tandläkare med många års erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda och narkostandvård från bland annat Huddinge sjukhus och käkkirurgiska kliniken på Karolinska sjukhuset. Arbetar med såväl implantatbehandling som tandreglering.
Mariel Unger Karlström
Leg. tandläkare
Leg. tandläkare och biträdande Övertandläkare på tandläkarhögskolan i Stockholm. Arbetar med allmäntandvård inriktad på protetik. Även Mariel har stor erfarenhet av arbete med tandvårdsrädda.
Therese Wijnja Kaiser
Tandsköterska
Tandsköterska med flera års erfarenhet och fantastisk empatisk förmåga. Servicekänslan sitter i sedan åren som kabinpersonal i flyget. Arbetar i team med Matts
Anna Quarterman
Leg. tandhygienist
Leg. tandhygienist. Anna har mångårig erfarenhet av arbete med patienter med tandläkarskräck både här och på specialistkliniken på Huddinge Sjukhus samt i England.
Ylva Stockenberg
Receptionist, tandsköterska
Receptionist och tandsköterska med särskilt intresse för behandling av tandvårdsrädda. Har fördjupat sig i ämnet tandvårdsrädsla och är även utbildad i och har lång erfarenhet av arbete med ekonomi.
Eva Wikman
Leg. psykolog, psykoterapeut
Leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi. Har lång erfarenhet av arbete med traumatiserade patienter.
Gunilla Caneman
Leg. läkare, narkosspecialist
Leg. läkare, narkosspecialist. Tidigare överläkare på anestesi- och intensivvårdskliniken vid Danderyds sjukhus. Arbetar för närvarande vid akutkliniken Karolinska Sjukhuset i Solna.
Silvi Raukas
Tandsköterska
Tandsköterska som ser till att ditt besök hos Mariel blir en trevlig upplevelse. Silvi har lång erfarenhet av arbete med tandvårdsrädda.